Интер е 1/8-финалист в Шампионската лига. Нерадзурите“ си осигуриха участието в елиминациите

...
Интер е 1/8-финалист в Шампионската лига. Нерадзурите“ си осигуриха участието в елиминациите
Коментари Харесай

Късен гол прати Интер на 1/8-финал, Сосиедад удари Бенфика

Интер е 1/8-финалист в Шампионската лига. „ Нерадзурите “ си осигуриха присъединяване в елиминациите на шампионата, откакто записаха сложна победа с 1:0 при гостуването си на РБ Залцбург в дуел от четвъртия кръг на група D.

Резервата Лаутаро Мартинес се трансформира в воин за миланския гранд, разписвайки се от дузпа в 85-ата минута.

Реал Сосиедад победи Бенфика с 3:1 в мач от група “D ” на Шампионската лига и към този момент е съвсем сигурен участник в идната фаза на шампионата. Голвоете за баските паднаха след вихрени първи двадесет минути, като за тях се разписаха Микел Мерино (6`), Микел Оярсабал (11`) и Андер Баренечеа (21`).

Още едно попадение на Мерино бе анулирано след ВАР в 15-ата минута, а Брайс Мендес пропусна дузпа в 29-ата. Рафа Силва съумя да вкара почетния гол за Бенфика в 49-ата минута, който бе и първи за отбора през този сезон в групите.

Интер събра 10 точки, колкото има и водачът Реал Сосиедад с по-добра голова разлика. В оставащите два кръга от груповата фаза „ нерадзурите “ и баските ще би трябвало да си оспорват единствено първото място, тъй като и двата отбора са недостижими за третия Република България Залцбург, който има единствено 3 пункта. Бенфика пък е на дъното без актив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР